Mi is az a Keresztény Családi Centrum?

A Centrum egy olyan kórházi háttérrel rendelkező ambulancia konglomerátum, ahol szűrővizsgálatokkal, a szükséges kezelések helyben történő elvégzésével, lelki segítségnyújtással illetve a fiatal felnőttek esetében prevencióval, tanácsadással segítünk a családalapításban az egészséges, boldog párkapcsolat kialakításában.

Miben áll a páciensek rendelkezésére a Keresztény Családi Centrum?

A Centrum a kórház adta szakmai tudás, felkészültség és a háttér intézmények által (szűrővizsgálatok, kezelések) segítséget nyújt a tudatos családalapításban, a családbővítésben. A hozzánk betérő páciensek rendelkezésére állunk a  kamaszkori szexuális felvilágosításban, a gyermekneveléssel kezdődő tudatos családtervezésben, illetve életviteli tanácsadással is szolgálunk.
Image
Image

Kiket fogad a Keresztény Családi Centrum?

Országos ellátással bíró intézményünk kapui nyitva állnak minden házaspár, párkapcsolatban élő illetve egyedülálló nő és férfi, továbbá serdülőkorban lévő fiatal nő és fiatal férfi előtt, vallástól és világnézettől függetlenül, aki egyetért a Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórházának szemléletével, elveivel, illetve a kezelések, vizsgálatok során teljes mértékig azonosulni tud vele.

Segítség a gyermeket váró szülőknek - Füred TV